Wednesday, 30 March 2011

S.U.R.I.Z

salam all..

this is the story. at central market, Kuala Lumpur.

munzir: suriz..

me: apa tuh?? (i was like staring him curiously)

munzir: nama kita lah..

me: ..... (masih pending) cane ley jadik camtu...

munzir: awak surina.. SUR. saya munzir. ZIR. terbalikkan la... SURIZ.
(ecehh.. tyme tu bersaya awak lagi.. *blush2)

me: owhh.. susah lah nak sebut.

munzir: SURIZ.. SURIZ.. senang apa. kaklong, cuba sebut?

kaklong: SURIZ.. (layankan aje)

munzir: haa... senang je kaklong sebut.

me: yelah....

i thought he might be thinking like this.. *cam tade perasaan je minah ni..

a week later *if i'm not mistaken..

i did edit our picture using that name.

nampak tak yang putih kecik-kecik tu.. ?? hee.. time ni buang tebiat pegi event graffiti pakai baju kurung. bak kata my friend, pertembungan dua budaya.  
terkejutlah pulak encik munzir saya ni. ingatkan i tak amik port sal nama yang die create tuh. then, officially jadik nama team kami berdua. *mengada-ngada tak nak team-team bagai?? hee..

so, everything yang menggunakan nama suriz ni represent both of us. jadi blog ni??? adalah blog kami berdua. *tapi kenapa banyak cita aku je ni?? dah aku sorang yang dok menaip. dia tukang baca je. :) hehe.. redha jelah ekk..

go SURIZ go!! 
story end.

till meet next entry. xoxo