Wednesday, 30 March 2011

This Is Howie Do It. How He Do It?

Salam all.. 

tergerak hati dan sanubari untuk bercerita tentang pakcik Howie Mandel. U all kenal tak uncle botak ni. ? tak kenal? kenal? mungkin u all kenal dia tapi dia tak kenal u all. biasalah tu. hikhik. 

he is Canadian stand-up comedian. yang buat i kagum salut malut kat uncle ni, die punye show tiap kali mesti macam buat konsert yang penonton nye ramai mak aihhh.. padahal die dok membebel je atas pentas tu kenekan orang. hobinya mungkin kenekan orang sejak mengenal dunia sebab kalau dia kenekan orang kompem terkena punye lah. kesian mangsa-mangsa beliau. 

Howie Do It. Deal or No Deal. One of the judges dalam America's Got Talent. Producer dalam Make Me Laugh. The Tonight Show With Jay Leno. haihh.. banyak lah muka pakcik ni keluar. semua kes yang buat orang gelak terbahak-bahak punya. 

muka kacak beliau. erk!


paling best pasal uncle Howie ni, beliau ada penyakit mysophobia. apa tu hah?? dia ni tak boleh nak shake-shake hand dengan orang. macam mana tu?? kau dah la feymes, orang nak salam pon tak boleh. unless he is wearing latex gloves. paling koman pon, uncle Howie akan tepuk-tepuk bahu, give a hug, yang pompuan dia kiss je. gatal kau nok. plus, kenapa dia botak? sebab dia rasa lack of hair make him cleaner. orang macam ni pon ada kan? uncle, makan ubat ye. semoga cepat sembuh. T_T

so, how he do it? he just do it! soooo inspiring no? he loves to make everyone laugh. he loves to make everyone happy as he is. 

kalau kat Malaysia ni show dia ala-ala Bang Bang Boom la.. tapi penonton rasenya tak dapat lawan lagi kot. this is insane. jom layan uncle ni dok kenekan orang. 



*nasib baik tak pengsan parent dia ni. haih. kejam. kejam. but once dia dah tak menyamar, semua orang kenal. kalau aku yang menyamar, mesti sume orang wat bodoh je. T__T 

pegilah terjah youtube. he is so creative kalau nak buat orang sakit jantung. seronok! 

p/s: uncle howie, nak shake hand boleh? =p

till meet next entry.