Sunday, 24 April 2011

Dah la SEXY, nampak PUSAT pulak tu.

salam all...

sexy biar bertempat. macam budak ni. haha.

 
baby, kalau pusat terjojol kat mana-mana bila-bila masa pon orang tak kisah kan? kalau anak dara ? buruk ye perangai camtu. pondan atau maknyah apetah lagi.

baby ni is one of the budak- budak yang main-main kat kawasan rumah sewa kitorang. SUZIERA culik dia sebab dia comel sangat. HAHAHA.. he's adorable right? muka dia memang camtu.. straight je macam tak puas hati. nasib baik kau baby lagi. his sis dah tak dapat nak buat apa dah lepas kejadian culik tu.

but don't worry , dia selamat dipulangkan ke pangkuan keluarga. 

p/s: cantik kau nyah!


till meet next entry.