Sunday, 24 April 2011

Exam versus Online

salam all...

tabiat suka online memang tak dapat dikawal bila ia telah pun menjadi tabiat. tapi, waktu exam ni masa untuk online telah dikurangkan walaupun tangan dah jadik Parkinson menahan gatal untuk online. at least tengok noti kat FB. tak kan tak boleh? *emo tiba-tiba, hey nerdy out there, how you do that? how come you can just read the books and read and read... admit, pernah nak muntah sebab mengadap je. kantoi rajin. haha.

jadi, solusinya? belilah majalah solusi untuk makanan rohani kita. supaya kita dapat menahan nafsu untuk online dan membuang masa. *promote ke hape nih?  

semula.. solusinya, ingat lah apa yang lebih penting untuk diri sendiri. kita sendiri kenal siapa diri kita. sampai mana tahap kemampuan kita. balance kan lah apa yang patut. online setengah jam untuk beberapa hari should be okay kot? 

kang gila pulak dok mengadap buku je. ni reference book regression for part 6 quantitative science. 

serius skali aku memang tak boleh baca. tak paham. perlukan khidmat rakan untuk memahami. kasihan mereka menjadi mangsa ketidakpahaman aku. maaf der. 

exam seminggu je kot, dah cuti sem nanti online lah sampai muntah, pengsan pastu koma. *pesanan kepada diri sendiri. 

p/s: kadang-kadang aku tak tahu nak tidur mana.



nampak tak keobvioussan laila maen game.? tapi bila aku tanya soalan dia boleh jawab dengan mudah? tak puas hati.. tak puas hati... *tikam bantal. 


maafkan saya, saya online kejap je nak update entry tak puas hati ni. =p

till meet next entry buddies. esok paper last. doakan saya. tata.