Friday, 8 April 2011

Go For It Girls!

salam all...

wahhhh... dah terasa kebangangan ehhh... kebahangan exam minggu ni. fuhh..fuhh.... tarik nafas...

adoii.. i have five subjects to be cover.

spreadsheet modelling and decision analysis.. pronounce as sheet okay. lidah tu sebut betul-betul. no final. lab project and individual project. dah lepas and macam $#@&#%$.. (maksudnya i like..)

statistical method.. one of my favorite, but carry mark macam hampphh jek? mana taknya, formula berterabur dalam kepala hotak ni.. susun balik.. susun balik.

human resource management, i really have to spend the whole day mengadap the book. perghh.. tebal wa cakap lu. and of course i have to remember every single word dalam tu. puan, saya jawab ikut logik jelah..? masehh..

regression analysis. owh subject tuan haji. sir... bagi i A pleasee.... *mata blink2..
ordinary differential equation. anak beranak calculus. beranakkan la A untuk saya. tengkiu.

stress la jugak minggu ni. minggu depan berbaris test-test untuk saya jawab. bangun pagi dok termenung je, cuba serapkan semangat dari alam. ambil aura pagi sambil pejam mata. akhirnya saya tertidur semula. err... 

pagi tadi munzir kejutkan i and WHAT?? its already 8. i got class at 8.30. perghhh.. tak sempat pakai lens, eye bag macam haremm je kat mata ni. tapi sempat snap diri sendiri sambil tunggu puteri-puteri dimensi siap. *wink. 


but at last, i menapak je sorang-sorang pergi kelas. my time is not yours. they do respect it. thanx sahabat. :)


yesterday, dalam kegusaran hati mengambil final lab test, ada kushing menggelupur tepi jalan. siannnnn.. dah lambat ni.. tapi satu nyawa perlu diselamatkan. menggelupur kene langgar. damn kat orang yang langgar tu. dia tak kasik pegang badan dia. arghh.. kesian nya..tapi unfortunately, kushing tersebut mati sebelum dapat hantar ke klinik. rest in peace kushing. kami akan mengingatimu. sob sob...


p/s: tak dapat tangkap gambar kushing yang malang tu, dapat tangkap diri sendiri je sebelum pergi lab. tembak kau surina. peace. :D






antara mangsa tekanan emosi dan mental. emosi tak stabil. sape nak beli benda-benda comel atas kepala mangsa? somel dowhh... murah pulak tu. *wink2. (leyla, bak duit sebab tolong promotekan) hehe.. suziera adalah customer yang beli melampau-lampau. baik cepat sebelum dia beli semua. miahahaha..




jadi, tajuk entry kali ini macam tiada kene mengena je dengan organ dalaman entry nih? hohoo.. stress-stress macam ni, teringat pulak i dengan munzir main tic tac toe pagi-pagi buta sebab tak boleh tidur and dia ajar i macam mana nak buat tulisan khat .. hilang stress i, dia pulak yang stress.. haha.




anyhow, face your stress mood with kalamullah. insyaAllah, Allah listen to you and diminish your stress.


till meet next entry.


xoxo.