Saturday, 30 April 2011

Overload

salam all...

promise to myself to make special entry for Daoh King. jangan salah paham suziera. hikhikhik...

so, this is the story.

daoh: surina, kau balik kajang macam mana?
surina: tah, tak tahu lagi. apasal?
daoh: balik dengan aku la. aku bawak kereta. *see.. sweet kan dia. (vomit)
surina: siapa je weyh?
daoh: kita berdua je. pastu ada ian, fariq dengan ziela. *err.. macam dah lebih dari dua je.. (konpius)
surina: okay. muat ke kereta?
daoh: exora.
surina: ....... *i was like..so? lima orang punya barang tuu....

Firdaus ni member sekajang denganku. plus, he is my besties' boyfee.. part 1, part 2, part 3 memang tak rapat. kenal nama je. sekarang pon takda lah rapat jugak. just selalu nampak muka dia depan rumah ambil Suziera pergi makan. hehe.. joking.

friday..
ni lah kisah overload nya. janji pukul 9 nih. datang pukul 11. itu biasa. haih.. malas nak cakap la... tengok je nih.

video

bonet penuh, sit belakang penuh.macam mana nih?? macam kene dua trip je. yang takley bla tu periuk Suziera pon ada and u guys heard what Daoh and Fariq said? hahaha.. korang ni macam-macam.

jadi, bersilalah kami bertiga di belakang. then sory, ni adalah saya yang paling selekeh. niat dihati nak tunjuk betapa overload nye exora Daoh. abaikan si potpet2.

video

ziela pulak big boss dia suruh beli tudung saji. we was like.. WHAT? hahaha... 


tapi alhamdulillah... sampai juga kajang. terima kasih daoh. next meeting will be at broga with friends. 

see you there....


till meet next entry