Tuesday, 5 April 2011

We Will Miss You Sis.

salam all.

Friday, 1 April 2011. 10.30a.m . Statistic class. 

Puan Mastura: salah seorang student fakulti kita dah pergi tinggalkan kita semua. 

masing-masing mengangguk sedih.

Puan Mastura: apa pengajaran yang kita dapat dari kejadian ni? (dialog diolah semula, lecturer saya tak sesopan ini. peace puan!)

Student A: berhati-hati di jalan raya puan.

Student B: jangan bawak moto waktu hujan. bahaya. (bukan sama ke dengan hati-hati dijalan raya? lantak ko lah)

Surina : mati tu boleh terjadi bila-bila masa je puan.

Puan Mastura: haaa.. tu yang saya nak dengar.. sembahyang Subuh tak semua orang nih..?? 

erk! masing-masing tunduk tiba-tiba. malas nak cakap banyak la kan. semua dah besor panjang. hehe *pesanan untuk diri sendiri jugak. :)

Al-Fatihah for my beloved senior Nurul Khairiyah Binti Selamat. she is very nice person. serious tak tipu. dia pernah cakap dengan i sebab i tanya dia macam mana akak busy but still can deal with your education.she was one of the best student dapat 3.97 GPA for that semester. and she said ' Sue, semua tu rezeki Allah nak bagi kat kita. pandai-pandai lah urus masa belajar kita dengan benda lain. Sue mesti boleh buat punya.' and she smile which i can't forget that smile till now. akak, sue akan ingat pesanan akak. sue ralat sangat tak dapat pergi pengebumian akak sebab sue ada kelas time tu. insyaAllah, sue akan sedekahkan Al-Fatihah untuk akak tiap hari lepas solat. tak percaya akak dah tinggalkan kami. secepat ini. 

really miss you. 

tenanglah kat sana ye sis. ramai mendoakan kesejahteraan akak. *sobbing

* arwah di sebelah kiri. dua-dua adalah sis kesayangan yang banyak bagi nasihat. :'(


*waktu kursus minggu mesra siswa. saja bulatkan my pic, in case tak nampak. T_T

semoga Allah panjangkan umurku, keluargaku, sahabat-sahabatku dan orang-orang yang ku kasihi. terima kasih aku masih dapat hirup udara di bumi mu ini Ya Allah. berilah aku peluang berbakti pada kedua ibu bapaku dahulu sebelum Kau mengambil nafasku. 

p/s: baru dapat birthday gift from my best friend. thank buddy.


till meet next entry. xoxo