Friday, 27 May 2011

Aku kena pukau?

salam.

sorry lately ni status facebook aku banyak emo, cakap pakai lepas ada damn whatsoever. kepada rakan blogger yang tidak tahu, aku ditipu dan handphone aku dengan rela hatinya aku dan kakak aku bagi kat pencuri yang tiada hati perut. orang kata kitorang kena pukau? dah tahu cerita? belum? aku nak buat tapi blogspot buat hal dari semalam so kakak aku dah selamat cerita menyebabkan trafic dia melonjak-lonjak dek pembaca yang simpati.


aku tak boleh buat entry emo, lagi-lagi bila barang yang aku sayang kena curi. xperia tu makcik aku yang bagi. nanti entry aku tu banyak menyumpah je. kakak aku ni ayat dia puitis bagai. so, let her tell the story.


frankly, this is my first experience and i won't let this thing happen again. same goes to you guys. berhati-hati okay sayang-sayang sekalian.


handphone yang pencuri hodoh kebas.




terima kasih encik google sebab buat aku rindu kat xperia aku. tinggal case dia je. asal tengok je aku nangis. aku dah tak boleh contact siapa-siapa dah. seminggu sekali je boleh call encik munzir curi-curi pakai handphone mak. itu pun 2 minit je. tak ada duit nak beli handphone baru. aku cuma harap pencuri hodoh tu bertaubat.


siapa yang contact aku tak dapat aku minta maaf ye.


terima kasih pada yang bersimpati. jadi iktibar supaya kita tidak mudah ditipu.




till meet next entry.