Monday, 9 May 2011

Bila dah tak dapat jadik artis..

salam..

sebelum ke topik utama. semalam lepas lunch terus bergegas ke Hospital Serdang tengok Munzir's newborn nephew. gigih sangat sampai tersesat-sesat padahal kajang dengan serdang alamak aii.. dekat bebenor...it takes an hour to reach there, suppose 20 minutes je..  dapat jumpa baby! wohoo.. excited. this is the cute little boy and his mommy.


klik sini nak tengok muka somel omel si baby.
tapi sampai-sampai je carik toilet dulu sebab first time jumpa ibu Munzir.. nebesss giles. rasa nak tercirit tapi kena cool... hahaha

congratulation. :D

jadinya (kembali pada topik asal)... ini adalah ketika aku pulang ke Sungai Buloh nak celebrate birthday Abg Faiz dan pakusu aku plus Mother's Day *tapi mak-mak jugak yang bayar..;p . we all celebrate kat Stick House kat area-area situ la. sedap! nanti nak cadangkan kat Jalan-Jalan Cari Makan. boleh makan dengan Qi. yes2!!


mahu ini .. lapar... aku antara orang yang makin paling laju. hehe



birthday boys.. dengan pasangan masing-masing. insyaAllah... tak lama lagi akan mendirikan masjid. yang kat atas tu bina surau dulu kot. ;p


dah lama tak tangkap gambar macam ni since semua orang busy dengan kerja masing-masing. cousin and sibling. and we're blogger. hahaha.. yang cik skarf dot-dot tu dah melekat panggilan 'blogger' dah.. hahha.. well, her blog was featured in InTrend bulan bape ceq tak hingat for 50 blog pilihan InTrend.tengok sini.

so.. apa yang bila tak dapat jadik artis nya??? 


hikhikhik... ni la konon-konon nak tiru yang artis Malaysia bajet Korea tu tapi tak jadik. 24/7? Gula-Gula?
tah sesiapa tah..

tapi yang ni lagi kesian. aku tinggalkan korang dengan video artis jiwa kacau. dia tak main la on stage ni. dia dok buaian je. hahaha


video

penyanyi utama: Geez Jalil. 
penyanyi latar: sorry tak kenal. wahahaha~

till meet next entry.