Thursday, 19 May 2011

Blog Aku Simple dan Kemas




blog penulis senja ni aku tahu daripada one of the blogger group. nak komen ehh... aku rasa tengok nama pena pun dah tau orang nya dan blog dia macam mana.. heheheh.. agaknya beliau suka waktu senja kot. pasal blog ps ni pulak, okay la, tak bosan nak baca.  sempoi and cool even with all the poem itself. because the way we write reflect the owner. that what i think bout him and his blog.


why nak masuk bloglist ps? actually nak join segmen ni sebab tengok syarat dia mudah and for sure la my blog tak berserabut dengan macam-macam widget whatsoever tuh.. tak payah nak tukar apa pun semata-mata nak join. plus, cara penyampaian agak sama.. straight to the point. so.. here i am. :)

till meet next entry.