Tuesday, 24 May 2011

Bruno Mars vs Megan Nicole

salam. 

dah dengar lazy songs dari Bruno Mars? uhh.. first time ni buat entry pasal budak ni. berdebar.. sebab encik munzir anti bruno. dia nak buat banner 'i hate bruno' lepas tu dia nak bakar poster bruno sambil pegang obor. lepas bakar dia gelak kuat-kuat. muahahahaha.. okay, tipu je. dia tak sekejam itu. dia tahu awek dia minat bruno, tak minat dia. tu pasal dia jeles. alololo...
jom layan lazy song 


munzir: tengok, dia dengan monyet tu tak ada beza pon. huh!
surina: ehh... tak puas hati apasal? 



gaduh..gaduh.. tumbuk perut.. lepas tu buat tak tahu



yela... tak suka bruno nyanyi? nah, versi gegerl untuk kamoo....


oh.. budak ini sangat cantik. nasib baik dia tak buat aksi 18sx tu jugak. hadoii! 

okay, enjoy the video


till meet next entry



p/s: somel kan gegerl tuh. :)