Sunday, 8 May 2011

Everyday is for you Mom!

salam..

8 May. Hari Ibu. siapa cipta weyh??? hahaha.. kenapa 8 May tu Hari Ibu?  Frankly for me, mother's day is everyday. tapi kalau kita nak celebrate on a particular day, hari ni lah. :D

i am surrounded by the great mothers. who knows my family, they will totally agree with me. my mom especially, my makngah, my makuteh. u can't find another women like them. and of course your mom too my beloved readers. 

mak
sorry kite tak buat apa-apa untuk mak hari ini. lagipun mak tak bape sihat. kita doakan mak cepat sembuh. and kite nak mak tahu yang mak adalah mak terbaik dunia dan akhirat. mak tak pernah pikir macam mana mak penat carik duit untuk anakmu bertiga ni. yang mak tahu, mak nak bagi yang terbaik untuk kitorang. *sobbing.
happy mother's day mak.


this is our mom and we love her.
mak ada lagi sorang anak. anak lelaki mak yang kite kompem dia pon akan cakap benda yang sama kat mak kalau dia masih hidup. dan dia tunggu mak kat syurga sana. tunggu kakngah juga ye Hazim. :)

for the greatest mom in the world, terima kasih sebab didik anak-anakmu yang nakal, degil, tak mendengar kata ni. mintak maaf kalau ada apa-apa yang kitorang buat mak tak suka. tapi still bank in duit sebab kitorang tak cukup duit kat tempat masing-masing. huhu. ;p

lepas ni kaklong kerja, nanti dia bagi duit kat mak pulak. hehehe.. peace kaklong peace. :)

ohhh..
congratulation kat Kak Piah yang jadik ibu hari ni. dia dapat baby boy! mesti comel. kak piah dah la cun+gojes , mix and match pulak dengan husband dia. phew.. dah besar anak dara kejar dia je.. hehehe


source: dari facebook Kak Piah.

sure you will be a wonderful mom for your son. :D happy for you.

kak piah ni kakak ipar Munzir + senior kat UiTM Melaka batch dulu-dulu dan tentunya husband dia abang Munzir. haha.. tengok muka nak copy and paste pulak.

lastly, HAPPY MOTHER'S DAY to all mom in the world. anak-anak adalah anugerah yang tak terhingga buat kalian. dan ibu adalah anugerah yang tak terhingga buat anak. we're such a missing puzzle who complete each other. 

have a wonderful life people. :D

love, 
Siti Surina

till meet next entry