Thursday, 19 May 2011

I have to stop following you.

salam.

dah follow seorang blogger ni tapi terpaksa stop following dia sebab entry yang banyak dalam satu hari membuatkan aku tak perasan orang lain punya entry. hahaha.. tak apa kot ek? kita jadi silent follower awak je lah ehh? lagipun bukan awak perasan kita dalam list follower *err.. macam touching je. hahaha. no lah! 

by the way, bukak facebook semalam. anak makngah aku sorang ni bukan main lagi dia tangkap gamba dengan HELIZA HELMI. cis! i think you guys know her coz she is one of the famous blogger nowadays. zainatun adilah. hari tu dia dah ajak dah pergi ikut dia tapi aku ingat dengan blogger-blogger feymes je, rupenye heliza pon ada. baru nak menyesal. haih =.='

dah jadi part time model dah cousin aku sorang ni.

 p/s: beb, kita curik gamba. wahaha..

diorang ada photoshoot dengan AnnasEaskey tak silap. siapa follower cik epal, tahulah sebab cik epal dah update pasal tu. :D

pastu omel-omel la dengan Munzir sebelum tidur macam minah kepoh. 

surina: awak, eyla jumpa heliza helmi tadi. cantik!  rugi tak ikut. 

munzir: heliza je kot, kalau dia jumpa Nik Aziz baru jeles. 

(ayat diolah semula)

ceyh, politik sungguh beliau ini. buat penat je cerita. hehe..

korang doakan lah eyla ni berjaya dalam apa je bidang yang dia minat, okay? jalan dah ada, cuma cara kita harungi jalan tu yang penting sebab tak semua jalan lurus dan cantik. ada juga lumpur, duri dan sebagainya. 


ha.. hambek kau. semua blogger ada. ko hado? eyla, fatin liyana, maria elena, cik epal dan lagi sorang gojes. sorry tak cam, lawa sangat. :p

entry pasal topik cinonet je. celoteh benda lain je lebih.

p/s: i love blogger who appreciate his/her follower. 

till meet next entry.