Saturday, 14 May 2011

Jadi Pelancong di Negara Sendiri.

salam all..

sakit hati kan tak dapat update blog for a few days? me too.. and several comments were disappeared. i don't know why.. :(

suppose yesterday nak update blog sebab tak sabar nak share dengan korang. as u guys know, saya ni dah 3 tahun dok Melaka sebab belajar kat UiTM Lendu kan. ke tak tahu? or baru tahu? hehe.. sampai kan tempat kelahiran sendiri tak jejak lama. Pudu yang baru tu baru dapat tengok. kesian tak? kesian la.. huhu

having lunch at mcd. lepas tu pergi central market. ala-ala tourist kan sampai my sis tunjuk itu lah pudu. ni lah central market. oi.. orang tahu lah central market tu.! then, naik la Limousine doploh tayar (bas) nak pergi pejabat MARA coz my sis nak setelkan hapekejadah tah. 

aku dah la baru tahu ada bas main touch and sit je. siapa tak ada kad touch n go sila naik bas lain ye. kesian pulak tengok pakcik-makcik yang tak ada kad tu kena tunggu bas lain. *sigh. canggih dah Malaysia ni. korang mesti tak tahu sebab korang naik kereta je. kan? kan? hee.. *padahal korang dah tahu lama. aku je ketinggalan zaman. =.='

sampai central market naik la Limo lagi pergi MARA tu. bas yang tak canggih sangat. tapi aku perasan something. drebar kitorang tu dinosaur spesis Bothriospondylus. siyes.... aku terus mintak iphone kakak aku nak snap takot korang kata aku tuduh drebar tu dinosaur tanpa bahan bukti. phone aku tak boleh zoom. sob sob... 

ni ha... pakcik Spondylus. 


 scary tak? hahahaha... kami berdua pun duduk diam takut kena ngap!! ;p

kami pun berjalan-jalan lagi. ini Kasturi Walk, Central Market, Kuala Lumpur. 




kasihan budak ni! padahal i.c 14 kat tengah.

lepas tu kitorang jumpa artissssss..... hahaha.. tapi artis tu yang jerit-jerit jumpa kitorang lepas tu nak tangkap gambar.. siapa tak kenal pergi google cepat!  keyword. GEEZ. ;P


somel kan dia? hehe..

pulang je dengan tudung tak bukak terus pengsan tak sedor diri tido mati. ceytt.. macam la pergi mana. K.L je kot? bhahaha..

anyway... korang pergi mana hari ni?? :D


till meet next entry.