Saturday, 28 May 2011

Let's Share Some Happiness.

salam.

hye semua. jom kongsi kegembiraan. ye ye.. tahulah handphone aku kena curi dua hari lepas. itu memang sedih tapi itu hanya picisan yang bisa memberi pengajaran. uwahhhh!! yang aku nak kongsi ialah aku berjaya
GRAD ON TIME!!


korang tahu kan aku down sangat bila aku post entry ini, entry ini dan entry ini???!! serious beb, aku tak pernah se downnn ini (ada ke ayat macam tu?) berbanding sem-sem lepas, aku pun tak tahulah kenapa. perubahan hormon barangkali. muahaha..


sebab tu aku minta tolong korang doakan aku. see... Allah tu maha mendengar kan. aku lulus semua. sedangkan aku sendiri tak yakin. aku tak kisah la korang nak kata aku kecoh ke tak, padahal orang lain pun grad jugak. biar lah aku nak bagitahu. sebab aku tahu aku berjaya sebab korang doakan aku. kan kannn.... owh.. so shweetttt!! rasa nak flying kiss kat semua. terima kasih taw. 


kawan-kawan aku tahu yang aku tak suka tengok carry mark waktu dah nak exam sebab aku tak pernah bernasib baik untuk dapat CM tinggi melainkan subjek membaca. sesungguhnya kau tidak ditakdirkan untuk menjadi student math barangkali? hahaha.. mungkin juga. i'm suppose accept that offer but i did'nt go. too bad. what offer? let it be secret! 


bersyukur kan dapat kawan yang memahami waktu kita susah? ada tempat nak bercerita, luahkan perasaan. lepas ni masing-masing dah bawa haluan masing-masing. entah jumpa ke lagi tak. kita jumpa waktu KONVO okay?


tahniah kepada rakan seperjuangan yang dekan, ANC (Anugerah Naib Caunselor), dan yang mahu berkahwin. err.. last sekali tu macam tak masuk je? 


jom lah telengkan kepala korang sekejap layan aku yang berpoyo-poyo an berjuang untuk paper terakhir untuk diploma. 

video


p/s: sorry, aku batak sikit dapat pakai jubah. barulah nampak macam awek ustaz. bhahaha.. 


till meet next entry.