Monday, 16 May 2011

Mafia WANTED.

salam.

3 days ago, i went to photo shop to take picture for my license. so , i get the copy burn in cd. 

get the point??

hahaha... tengok muka sendiri macam muka mafia. lepas tu tampal merata-rata tulis WANTED besar-besar. hihihi.. bukan.. i just compared to Munzir's picture and he look more mafia than i am. *grateful.


above: munzir
below: surina

tapi tak fair la sebab muka i current, muka dia tah bape tahun lepas tah. korang tak rasa muka dia macam muka WANTED ke? i rasa ye. dah la ada misai! *mampuih aku. that was before i meet him.

actually tengok gambar-gambar lama nampak gambar dia. pastu saja nak bergabung meletop ahh!

frankly, tak pernah jumpa dia ketika berwajah mafia ni sebab 1st time jumpa dia botak. hehe.. lepas tu rambut tumbuh bagai cendawan tumbuh ketika hujan. owh, rebon.. sebenarnya rambut dia stok afro punya. hahaha rambut dia tumbuh dia jadi baby face. bhahaha.. nah baldi muntah sini.


waktu ni malu-malu miow and belum ada pape lagi.. tup-tup keluar baju nak sama warna pulak. mana tah muka mafia dia , hilang habis. tambah janggut dah macam ustaz. 


tapi itulah dia. my mafia and my angel. he can be best both side. 

till meet next entry.