Saturday, 7 May 2011

Mimpi Si Blogger.

salam..

rahsia kerajaan: aku ni memang jenis kuat bermimpi. tiap malam mesti mimpi. kompem.

oleh kerana dunia cuti aku banyak tertumpu di depan lappy. rajin sungguh la aku blogwalking. singgah sini singgah sana. singgah blog cik-cik famous amos seperti blog Cik Epal ,  blog Fatin Liyana dan blog Cik Nadia. Bayu. antaranya lah kan... wondering kenapa diorang feymes eh? i'm newbie dalam berblogging ni. tapi memang dah lama tahu diorang feymes. dah kalahkan artis pulak. artis pon tak ada follower puluhan ribu. Ko hado??

jadi mimpinya?

Aku mimpi kakak-kakak gojes ni melantak kat umah aku. hahaha... ni mesti lepas aku baca entry ni kat blog cik epal. haih =.=' . yang tak ley bla tu Kak FL ni dok bawak buku study sekali dengan stetoskop dia. rajin kau! hahaha..

by the time orang nak tangkap gamba pon dia sibok dengan buku dia.bakal doktor kan.. yang CE pulak still pegang satay. hikhikhik... *kalau diorang baca ni.. ehh.. peace akak-akak sekalian! ;p

outfit sama je dengan ni


p/s: curik kat blog cik epal. obviously watermark dia tu ha.

Subuh mak kejut. aku terus capai xperia aku. argghhh!! tak ada pon gamba diorang. surina, terima lah kenyataan kau cuma bermimpi. adoii... ingat senang ke diorang nak datang rumah. mimpi, jangan la bagi harapan palsu. hinssshhh~

tu baru mimpi orang feymes dalam dunia blog, retissssss... (nganjing cik epal) , belom lagi  mimpi Bruno Mars. hahahaha.. 

so.. tak pe.. mimpi biarkan mimpi, memang malam ni akan berjumpa dengan warga blogger pon. lepak kat Stick House dengan my family. tangkap gamba dengan Zainatun Adilah pon okay kot. feymes gak tuh. yang tu kompem bukan mimpi. asik ngadap muka dia je.. hahaha.. amboi kau nyahh... hang out dengan Ben Ashaari je sekarang.

p/s: Encik Munzir, kita dah tak mimpi awak dah... sorry. T_T

till meet next entry.