Wednesday, 25 May 2011

Orang potong kek, awak potong perut.

salam.

hari ahad lepas celebrate my sis dengan my mom punya birthday. serentak. mak lahirkan adik aku waktu birthday dia. dah la semua anak-anak mak bedah. semua keluar ikut tingkap. ish ish ishhh...

doktor yang bedah mak tu cakap macam ni kat mak.

 orang birthday potong cake, awak potong perut. 


lepas tu mak jawab.

mana ada orang buat macam ni doktor. saya je buat. ko hadoo???






okay, tipu je. mak saya sopan santun orangnya. 


22nd May. kita sambut kecil-kecilan. tapi yang buat dia besar bakal menantu mak semua datang. bhahaha.



dah macam penjenayah dah kene blur-blur bagai. haihh.. =.='

black forest cake with five candles plus cupcake tak habis hari tu. hahaha.


bughok no ler buat muka macam tu dekja oii.. ada tulis 'ADEK' kat atas cupcake tuh.. bajet bongsu la tu. takde.. takde.. dah besar dah... 

nyanyi 2 3 lagu dalam beberapa genre, potong cake, sambung tengok tv. itulah acaranya. huhu...

so, HAPPY BIRTHDAY to emak dan dekja. 
semoga berjaya dunia dan akhirat. :)


and thank again to munzir sebab datang.


layan maharaja lawak. gelak terbahak-bahak. bakal abang ipar tengah borak-borak di sofa sana nun. takdak gamba la geng. kena import dari batu pahat.


by the way.. esoknya, lahir seorang lagi hamba Allah yang sangat kiut. awat tak keluaq awal sikit? boleh celebrate hari yang sama. :)

muhammad nasser




till meet next entry.