Tuesday, 17 May 2011

Priest vs Vampire. Jumping girl vs Gentleman.

salam.

few days ago.. again? hehe.. we went to Shah Alam. our priority is to attend my kaklong's friend convocation.  Alhamdulillah , everything went well. she got her diploma. congratulation Sero Sero Akuquannate Masfunto..!! *i call her that. nama dia Kak Sera sebenarnya. kot? tak tahu lah.. ;p

(no picture with her) 

sebab beliau sedang sibuk melayan rakan dan photographer yang lain.. hinnsshhh.. takpelah. tak kenal pun. hehe..

tempat konvo dah tukar. cantik dan luas. depan ada padang yang cantik. maka, aku dan adek ku berpandangan sesama sendiri sambil wink2.. hape lagii... 




@first : tulah jumping girls. tapi, kalau munzir ada i tak terkinja-kinja macam ni. sopan santun sikit. hehe

@second :i donno hape sebenarnya niat adik aku ni tapi obviously aku elak awal-awal sebab  otak dia tak berapa nak betul kalau dilayan.

@third : yeah, di depan kanan sikit DATC(dewan agong tuanku canselor) jom lah kita ramai-ramai grad dekat sini nanti taw.




actually banyak giles gambas-gambas tapi tak dapat lagi. *sigh.semua gara-gara memakai iphone si gentleman.

ni la encik gentleman yang redha di pawww oleh kami. bhahaha. terima kasih.


adik aku meronta-ronta mahukan pizza but he said...

'no no big no no.. service charge dia ridiculous, takmo degil-degil dekja'
sambil tangan di dada, mata pandang atas. hahaha..
(ayat diolah semula)

hari yang sama kami berempat tengok movie PRIEST tu. mak aihh.. cerita dia salib sana-sini. of course lah dah nama pon cerita paderi kan. rasa macam berdosa pulak tengok cerita diorang ni. hahaha.




yang penting pompuan ni memang style! cayalah.. 3.5 bintang untuk anda. ramai juga kata tak best tapi for me okay lah. tutup mata jugak tengok sebab muka vampire dia hodoh. selalu tengok vampire kacak je macam cite twilight tu.. hehe

anyway, apa latest movie korang dah tengok?


till meet next entry.