Tuesday, 24 May 2011

Do something for your love today.

salam.

readers, do you make something for your love today? not yet? buatlah! tak tahu apa nak buat? tanya lah dia nak apa.. tanya semua orang apa yang diorang nak kita buat untuk mereka supaya mereka happy.

i already ask everybody, and i got same answer, they want me. haha.. :D

so, we set the meeting time. 20th May noon. 

at THE LOAF, PAVILION.



perlulah syok sendiri bagai dengan the-busy-on-call-uncle sebelum isi perut.

makan.. makan.. yummy.. perut dari rumah dah dok bunyi-bunyi. bingit tahu tak! senyum comel kat makuteh nak carbonara. yeay! dapat.. ;p


kaklong order tomato omurice. tapi muka comel dia tak jadik. hahaha



sampai part makuteh nak order je, kitorang kata tak payah.. tak payah.. kitorang bawak bekal. makuteh makan ni je. bhahaha.. kejam tak anak buah dia? tapi dia masih tersenyum manis walaupun telah dibuli. 


ye tahu... cupcake tu tak somel macam kat kedai. tapi kita buat dengan kasih sayang taw. ko hado? 

this is my second carbonara. oi surina, ko ni makan ke melantak? hahaha.. jeles la tewww..


'pale' je kaler dia kan, tapi sedap. 

kita tunggu buah hati datang. i thought he can't make it. tapi he's the one who eager to meet me. kita tunggu dia, dia tunggu kita. rupanya dia dah lama tercongok kat pavi tu.. call-call tak angkat. kena marah sudahnya. hehe.. berlari jemput dia depan pavi. haih =.='


fine.. marah la, bukan boleh marah lama-lama pun, nanti dia yang rindu.. hahaha.. ehh.. nah, baldi! korang ni asal aku nak shweett sikit je nak muntah.

see, i suruh dia tutup mata, i bagi je dia cupcake yang i buat semalam terus dia senyum-senyum hensem giteww.



okay, paksaan je semua tu. padahal i sorang je semangat.. hahaha


surina: oi.. oi.. buat lah macam ni...
munzir: takmo......

en.munzir dah sampai, makan lagi untuk kali ketiga. hahaha.. dia guna taktik aku buat muka comel kat makuteh supaya dapat makan meatball. ahh.. lagi sedap. lagi-lagi bila kita ambil makanan orang yang lapar. ;p


meatball plus pink guava juice for him. :D 

add on dessert, pan pudding, tiramisu and hot chocolate. sedap ohh!!




and ice lemon tea for me. 



hidung besar oh dia ni. tapi mancung. hidung i peset. mix and match okay kot. lalala~

sambil-sambil makan tu, makuteh keluarkan homework dia, esok nak hantar kat lecturer. student yang rajin. nak dapat 4flat la tu.



tengok muka flatter memang macam tu.. mata dah tak nampak. hahaha..

habis menketedarah.. window shopping jap.. tapi macam banyak tangkap gambar je.. huhu






usai sudah hari menggembirakan orang dan menggembirakan diri sendiri. 
thank honey for coming. and special thank to makuteh for the treat.

p/s: makuteh bukan buat homework lah, dia isi borang nak jadi ahli the loaf supaya dapat discount and dapat belanja lagi.. hooray!! hahaha

thank for reading people. sorry kalau buat perut korang lapar semula. aku pun sama. sobbss..

till meet next entry.