Wednesday, 25 May 2011

SUNSHINE SMILE CONTEST

salam. 

argghhhh.. aku di tag untuk join contest. kenapa semua ini berlaku kepada aku? kenapa.. kenapa.. ini semua sebab kau naim. aku terpaksa buka album lama aku supaya aku menang contest ni. wahahaha. tapi boleh la.. senang je kot. kau mesti menyesal sebab kau suruh aku masuk. kui3.

 perghh.. hadiah polaroid instax mini 7s tu beb. okay, dengan senang hati nya aku buat entry ni. so, this is the term and condition.



1. Sila follow kedua-dua penaja di link berikut:

http://mynameismyname-ashraf.blogspot.com/

http://aarrghitsme.blogspot.com/


2. Copy dan post entry ini di blog anda dan attach gambar (SATU GAMBAR SAHAJA. GAMBAR ANDA YANG SEDANG SENYUM) yang ingin dipertandingkan.

3. Senyuman mesti CERIA!! Ikhlas atau tak ikhlas belakang cerite..

4. Sediakan ENTRY khas contest ni dan link kan kepada saya di comment box entry ni:

http://mynameismyname-ashraf.blogspot.com/2011/05/sunshine-smile-contest-starts-now.html

5. AJAK minimum 3 orang rakan anda untuk join contest ni dan tag entry khas mereka di bawah gambar anda (kalau rakan follower sikit, boleh dikecualikan)

6. Untuk keselamatan jika blogger.com buat hal, sila link kan entry khas contest anda di:

http://www.facebook.com/pages/Sunshine-Smile-Contest/211819135518018?sk=wall


dibawah ini adalah gambar yang dipertaruhkan saya.
aww!!

senyuman saya paling ceria sebab saya sorang je syok sendiri bila ada orang candid.


dan berikut adalah rakan-rakan yang saya tag.



till meet next entry.