Thursday, 5 May 2011

Super awesome artwork. :)

salam.

bet that u guys pernah tengok gambar-gambar yang menguji tahap kestressan kita kan? padahal gambar tu tak bergerak pon, kita nampak bergerak. sebab nya? kita letih, otak kita menerima dan memproses maklumat dengan cara berlainan. selalunya pakar motivasi yang suka buat benda-benda macam ni. tapi i tak pernah fokus sebab annoying. semua orang dah tahu la cara kau tu, tak payah nak tunjuk hebat. *siyes kau jahat surina. =_='

p/s: kalau ada ceramah motivasi untuk exam, aku selalu tido kat belakang. ehh.. peace cikgu!

tapi bila dikenang-kenang, bukan pakar motivasi tu hebat tapi siapa yang pikir untuk design gamba yang macam tu. hmm.. wondering.

 
ahhh.. yang ni kompem korang penah tengok kan?? cliche sangat! hehe.. tapi aku still nampak dia berpusing... owh.. i should take a nap.



aku tak tahu la apa yang aku nampak dulu .. some artwork is mean. but its really significant. bravo..bravo!!







impressive huh? ilusi itu membutakan mata memekakkan telinga. :D

rahsia kerajaan: pernah nak ambil course art and degisn tapi terambil science quantitative. macam mana tu? ceciter..ceciter... =.='

saja la kumpul gamba-gamba macam ni kat blog sendiri. kot-kot nak tengok lagi. :)

tapi still tak suka pakar motivasi. hahaha..

ko ni apsal dari tadi mention tak suka? apa kene mengena dia dengan semua ni?

err.... 

kenapa dengan gambar ni...?? ntah! sebab... yang nerd-nerd tu sume suka pergi ceramah motivasi, yang rock tu je tak.

lagi? haih T_T

okay jom last... fikir kan soalan budak umur sembilan tahun ini. 



wuhuu~ surina.. please lahh.. senang je kot..
tapi kan.. ada lah orang tu, dia malas nak pikir.. padahal curious nak tahu jawapan. malu lah tu kalau tak dapat jawab. hikhik..

sape yang tahu angkat tangan macam sayeeee~~

video

hahaha.. rindu suasana itu.

till meet next entry.