Tuesday, 10 May 2011

Timbang Berat Blog Anda.

salam.. 

realize that everything in my blog is all new?? tak perasan? okey sedih. T_T

tadi aku bawak blog aku pergi gim sebab aku takutlah dia makan banyak pastu jadik gemok. 
tapi alhamdulillah lah, blog aku masih dibawah tahap ideal. macam tuannya jugak. awww!! 
muntah lagi? nah baldi.

jadi, kepada sesiapa yang ada blog pastu nak timbang berat belog dia. 
kalau belog korang tu berat nak mampuih, buang la pape widget yang tak patut. lemak dan kolesterol je semua tuh.. orang lain dah nak bukak dah blog korang tapi tak jadik sebab lombab! haih. *emo tak pasal-pasal. ;p
blog aku ni okaylah walaupun tukar here and there..


orang kata kalau dah berat cecah 200KB tu, kita obes la.. wahahaha

jadi , apa lagi..

timbang berat blog, jangan timbang berat badan atas blog. okay?

till meet next entry. :D