Sunday, 19 June 2011

Baru sebulan dah berubah.

salam.

hari ni jumpa member dari Australia kat Ampang. kawan pena. hahaha.. pena lah sangat kan. internasionalee! we have a great time together. err... i guess so! sebab kitorang menyanyi macam orang gila, menari macam orang gila, gelak-gelak macam orang gila, naik bas macam orang gila tak pernah naik bas. orang gila pun tak segila cenggitu. tapi bukan dengan Encik Australia pun, dengan budak ni.. bhahaha...


*distorted legs. T_T


hape daa.. sepatutnya jadi tourist guide untuk encik Australia tapi tak apa kot.. ada yang sudi jadi.. FOC lagi. hikhikhik... terima kasih encik Australia. welcome to Malaysia. thank for the dinner (kat sana lunch disebut dinner) and guess what?? aku baru dapat hadiah dari encik Australia untuk bestday aku bulan tiga yang lepas. 



TADAA!! a lovely necklace. 


meriah.. meriah leher... aku dah la bertahun tak pakai benda alah ni. bukan nya tak ada. memang tak suka pakai. dah sampai seru ke apa ni?? cantik jugak lah aku pakai. aku bagitahu munzir dia macam tak ada perasaan je? =.='


last aku dapat benda-benda macam ni waktu ex aku nak pindah MRSM. dia bagi bracelet. itu pun adik aku yang pakai. dia tu pakai rembat je barang aku. dah lah itu satu-satunya barang peninggalan dia kat aku. hahaha.. eh.. dia sihat walafiat lagi. dont worry. :)


paling best selepas berjumpa encik Australia ialah jumpa dengan SUZIERA. owh kawan lama! sangat rindu sama kau! datang-datang kena nyanyi. lepas tu dia cakap macam ni kat aku.


suziera : aku tak sangka baru sebulan aku tak jumpa kau, kau dah berubah jauh macam ni. insaflah surina.*muka penuh pengertian
surina : apa salah aku?
suziera : kau nyanyi over sangat. 
surina : ahhh.. ada aku peduli. eyla lagi over kot. muahahaha


okay tipu. mana ada suziera cakap macam tu. dia pun join sekaki. ;p

*akan update bersama gambar suziera. later~


lepas muah muah hug hug suziera. dia pun kembali ke pangkal jalan. dia kerja kat Giant Ampang Point tu. sekejapan je jumpa aku. terima kasih sahabat. kau semakin cumel. :)


ajak encik Australia makan kat mamak nasi kandaq tak terbaik dari ladang. teh tarih tawar. cis! time orang ajak omputeh, time tu la nak salah pilih kedai mamak. haishh! 



dah haruslah bergambar sopan giteww... itu makngah, mak eyla. hari ni birthday dia. untunglah dapat hadiah import. hehehe.. 


actually mak aku ada juga tapi dia tak kasi show gambar sebab tudung selebet. err.. bukan anak dara je ke harus berfikiran begitu?


mana gambar encik Australia weyhh?? ada.. ada.. tapi aku takut blog aku kena hack. hahaha.. 


p/s: encik Australia sangat comel ohh.. dia kata steak yang dia makan tu cantik. padahal dia nak kata sedap. pon boleyhhhh.. hehe


till meet next entry.