Sunday, 12 June 2011

Great time with the Girls. (Maria Elena & Cik Epal in the house yaww!)

salam.

we are awesome!!!

itu adalah one of the kata semangat daripada Maria Elena for the girls yang hadir ke KELAS PENAMPILAN DIRI DYA RESOURCES DAN DARA.COM hari tu. memang siyes best and feedback pun memberangsangkan. tak rugi bayar berpuluh sebab semua benda boleh share and of course we talk about girl things macam yang i cakap hari tu. seronok! dan semua tersangatlah friendly plus diorang cantik sangat. i dah la pakai tudung biasa jep. pelik sengsorang kat situ. T_T


lets the pictures talk. (penat dowh pilih!)


time ni ice breaking. semua orang should know each other kan? barulah boleh kongsi macam-macam. :)







slot DYA ROMANTIKA ada 4 modul semua if i'm not mistaken. yang kat depan kusyuk bebenor. termasuk haku sekali. sepatutnya aku jaga anak DYA. muahahaha.. 

TADAA! ni anak DYA a.k.a MODEL OF THE DAY! 



lopeh tu main make-up pulak. cik epal yang masih terkejut budaya masuk dewan terus kena duduk depan jadi model makeover. hik3! 




lama juga nak tenyeh muka cik epal ni sebab sekali dengan Q&A session kan... macam-macam lah DYA dok membebel. muka cenggini kena mekap macam mana. muka cenggitu kena mekap macam mana. dah masing-masing dok pegang muka.



then we having lunch together!!



masuk je dewan balik, kitorang ada sesi dengan siapa lagi... MARIA ELENA dan CIK EPAL. its about self confidence. memang semua tak buat benda lainlah. dok dengar diorang cakap je. public figure memang banyak haters. ada je orang nak jatuhkan. emo jugak cik maria kita ni even kelakar giler! haha.. potpet2 about how they stand their right and how they face all the barrier. NEXT ENTRY I UPLOAD VIDEO OKEH!




oh ada lagi... sesi belit-belit tudung sampai tercekik! bhahaha.. kompem balik rumah selongkar balik tudung-tudung lama yang konon-konon tu dah out to date kan... pedulik hape orang kata, fashion dulu jugak yang kita ikut sekarang , if you notice la.. :)





NADYA sangat gojes okeng! semua orang curious gile nak tahu camne dia dok pakai satin shawl tuh.. style gile. huhu. sepanjang kursus dijalankan, ada juga aktiviti gelek-gelek. kata semua perempuan.. apa ada hal ye dak? hahaha..





this is the only lelaki's.. haha.. HILMAN pun? comel anak DYA. yang lain adalah photographer especially nak selit gambar kami-kami ni kat DARA.COM nanti! yeay!!! 3 bulan majalah free. ko hado?


ENCIK SHAHEIZY SAM kepunyaan CIK EPAL ni buli HILMAN aku. ciss!


habis je kursus penampilan ni. perlulah ada photoshoot kan? semua berpeluang bergaya depan camera. semua pon dah mengalahkan artis. setakat 2 3 gambar? kerja mudah! banyak dowh.. next entry la i selit okeh? tapi semua cantik giler. terjejas reputasi aku! 
layan lah gambar-gambar retis ni dulu. :)











hoi pensebok!!! 




pergghh.. penuh entry aku ni dengan gambar je kan? ni sikit je nih. banyak lagi actually. next entry aku bagi korang layan video dengan vlog aku bersama NISA KAY okeh?


jangan lupa join next event yang sama and of course akan diperbaiki lagi mana terkurang dan terlebih. rugi tak share ilmu dengan senior consultant dari MARY KAY ni. :) 


till meet next entry!