Thursday, 2 June 2011

Happy That You're Back!

salam.

readers sekalian, xperia ku dah balik kepangkuan diriku semalam. dia hanya tersesat dan mengambil masa. kali ini dia pakai baju baru. semakin feminin. colour pink yawww!! terima kasih tidak terhingga kepada my auntie sebab tunjuk xperia jalan pulang. :)

my auntie and her sister. err.. i mean her daughter of courseee


xperia balik, HAPPY! tapi kali ni happy versi lain bila jumpa makcik meroyan ni dekat tesco Kajang. hahaha.. masih ingat entry ini?


jumpa dia kat Tesco Kajang. masih meroyan seperti dulu. masih tidak berubah. hahaha.. serious susah sangat nak serious bila jumpa dia. asyik gelak je memanjang. hadoi!! tolong dia buat bancian apa yang patut. dalam satu jam dapat la hilang rindu kat kakak kesayangan ni. 


and she waits for this entry.
dia paksa aku cakap macam ni kat blog. 

'' yeay!! blog mesti cakap jumpa kak myra cantik lagi kiut taw! '' 

okay dah cakap. bhahaha... 



tengok la mulut ikan. 

lama tak jumpa. :)

haha.. by the way, you all dah join event dara.com tu?

pasti meriah sebab kita talk about girls things!! 


till meet next entry. :)