Sunday, 5 June 2011

KHAS untuk GADIS/WANITA. Penampilan diri bersama Dya Romantika dan Dara.com Siri 2!

salam,

still on the mood nak cantik-cantik? perlulah kannn.... ada pula nak tanya-tanya bagai. lagi -lagi perempuan. nak cantik je memanjang. tapi, kadang-kadang kita tak tahu, betul ke cara kita, it is proper enough for us to dressing like this, like that? especially for student yang bakal ke alam pekerjaan nanti. bila kita yakin dengan diri sendiri, apatah lagi orang yang melihat, kan? double confident!


so, kita nak ajak awak join kita sabtu ni (11 Jun 2011) pergi ke bengkel penampilan diri yang kita dah post dalam entry ni supaya memeriahkan lagi bengkel bersama Dya Romantika dan Dara.com. gila owh kalau tak join!! dah sikit punya baik orang nak tolong. as mentioned from previous entry, your RM worth on it babes!


kali ini dengan poster yang lebih besar. ehh, ada cik epal lah.. dia kan baru balik vacation, apa lagi.... hehehe...*gelak jahat. and of course Maria Elena in the house yaww!!


just nak tambah lagi apa yang boleh korang dapat kat sana selain benda-benda alah ni semua. tiga pertama yang mendaftar akan jadi model makeover. you know the power of makeup kan? terbeliak biji mata tunang-tunang korang tu ha! muahaha.. 


kau tak tahu ke nyah, dia main-main kat mata aku je, terus aku jadi babydoll!!  kau hengat aku tak cantik?! 





*contoh gambar tiada kena mengena dengan bengkel ini. muahaha.. just nak bagitahu the power of makeup tu agak menakjubkan. gila kan diorang ni. cantik je sebenarnya. :)


okay, back to topic.. segala pertanyaan lanjut boleh lah call Zainatun Adilah di talian ini (017-2911961).

  see you girls around okeh.
till meet next entry