Sunday, 26 June 2011

Perlukah setiap kali pun begini?

salam.


perlukah setiap kali pun begini? bila..

  • kena buat something yang kita tak suka tapi still kena buat sebab sayang.
  • bertikam lidah setiap kali mencari rumah orang kahwin. grrr..  
  • nak update blog tapi tak tahu nak update hape?
  • tekanan sebab lapar dan rasa ingin marah
  • kena tegur benda yang kita tak buat. sedih.. sedih..
  • tunggu feedback tapi tak ada? 
  • nak minum air tapi cawan penuh semut. benci kau semut. aku baru letak cawan tu 2 minit!
  • dan bila nak meluahkan perasaan, ada je orang ganggu.

dan perlukah aku taip semua ni bagi korang baca? hahaha. sorry. emosi terganggu.  maafkan aku.


perlulah buat muka macam ni bila kepala hotak berserabut macam wayar terbelit. walaupun orang disebelah girang gumbira. =.='




duduk mesti gangster macam tu. jangan tiru aksi tidak sopan begini ye kawan-kawan.


terima kasih.


till meet next entry.