Saturday, 25 June 2011

Ubat sex untuk anak dara?

salam.



haa.. dok tekan laju-laju sebab ada 'S' word..  hehe...


semalam aku pergi PAMERAN PENGANTIN di Medan Mara, Kuala Lumpur. hambik kau, macam-macam pamphlet aku dapat pasal wedding. nak apa?  CATERING, PELAMIN, PHOTOGRAPHY, VVIP RECEPTION, GARDEN WEDDING? semua ada.. dari under budget sampai over budget kau nyahh... 


tapi oleh kerana aku belum sampai seru lagi untuk berkahwin, maka persetankan itu semua! muahaha.. *padahal tengok juga kot-kot mampu nak kahwin esok. hahaha.. harapan tinggal harapan. tak ada sepuloh riban, pergi jelah wedding kahwin kengkawan berangan je sudahh...


aku sebenarnya nak menyemak kat booth kakak ipar munzir. dia bukak booth PREMIUM BEAUTIFUL kat sana. korang tak tahu ke pakai corset tu secara otomatis perut yang gelebeh mebeh jadi SUPER WOW? tak terbeliak mata laki hengkorang semua tengok masa wedding tu nanti bini dia punye shape baik punyee...? hahaha.. tak menyesal kahwin, sayang pun lebih...walaupun dimulut kata sayang bukan kerana rupa. hehe.. 

(harap-harap dapat la hadiah premium beautiful masa kahwin nanti.. lalala~ )


pergilah serbu Kak Aisyah sampai ahad ni. dia ada kat sana kot-kot korang nak try corset tu. feymes gila kot. SITI NURHALIZA pun pakai tau. 


itu namanya pose leher robot. sila faham. comelkan bakal biras aku? hahaha*statement sangat!


tapi aku tak beli tu, aku tunggu munzir belikan je. aku beli JAMU MAHARANI. to be frank, kebanyakan perempuan ada masalah dalaman ketika datang haid. ramai yang malu nak cakap pasal ni in public tapi please be optimistic when it is about health concern.


tiap bulan sakit perut (senggugut) tak hengat punya. berguling-guling atas katil. ada yang tiap bulan ambil M.C. do you know this problem boleh bawa sampai korang kahwin nanti? so, why not kita anak-anak dara ni jaga dari awal. orang kata jamu ni ubat sex. well, it is true anyway. tapi dari segi kesihatan dalaman. marriage kita *cewwah kita.. selalunya bertahan if dalam luar kiri kanan kita jaga dengan baik.


i'm just sharing the goodness 
  • Menyelesaikan masalah wanita dan remaja (keputihan, peredaran haid & senggugut )
  • Menguatkan dan mengecutkan (otot-otot rahim, sistem peranakan dan amalan selepas bersalin)
  • Melegakan masalah (sakit pinggang, sakit belakang, sendi, lutut, migrain, angin dalam badan, lenguh-lenguh kebas dan urat saraf.
  • Sistem organ dalam tubuh akan berfungsi dengan baik (Anti penuaan, awet muda, kecantikan dan kesuburan)
  • Menegang dan memberi keanjalan pada kulit (payu dara, ovari, kawasan perut selepas bersalin & pinggul)
  • Meningkatkan kadar metabolisma ( sel darah, minda, tekanan darah, menghilangkan kelesuan & kebahagiaan kepada pasangan)


call Aisyah (0192710102) for further information okay. she will absolutely explain more and details. 


aku dapat harga adik beradik. ko hado? hahaha.. i believe semua produk yang kak aisyah jual sebab nampak kot kesannya. why not kita try since we face the same problem. kan? kan? ngee..
later aku update testimonial okay! 

after PAMERAN PENGANTIN. heading to KLCC for career open day. best! tapi penat. ;p

hari itu jugalah aku jumpa dengan pencuri hodoh. -.-'

till meet next entry.