Tuesday, 14 June 2011

(video) Maria Elena talks about self confidence.

salam. 

entry aku semenjak dua menjak ni memang cakap tentang perempuan je kan? since pergi event dara.com hari tu lah. terlalu banyak input yang dapat and memang tak cukup entry nak cerita. muahaha.. sabtu ni ada lagi and ahad depan pun ada. jomlah kalau nak join! aku memang join tiap minggu. hehe.. 


so, hari tu aku ada review pasal event tu kan secara general. since it helps a lot. hari ni share lagi dengan korang. aku ada took some videos untuk korang tengok. ramai juga nak pergi tapi tak berpeluang sebab ada hal, kerja dan sebagainya. thats why DYA ROMANTIKA lanjutkan lagi dua minggu. so, bolehlah pergi. hooray! 


so, lets watch 4 minutes video starring MARIA ELENA talks about self confidence. 

video


bagi aku okaylah jugak cara dia cakap. tak bosan. funny giler ada yang gelak terbahak-bahak. tu sikit je tuh. ikutkan dekat satu jam juga dia membebel. hehehe... tapi siyes best lah. aku paling suka ayat dia bila dia kata ' i dont care when people hate me, they don't even know me , i am me and i believe i am awesome! ' hahaha.



itu cara dia bila dia down sangat dengan kata-kata orang. biarlah diorang nak cakap apa pun yang penting kita tak kacau hidup dia and kita tahu apa yang kita buat tu tak salah. 


ha.. bagi gedabak sikit last sentence tu. yang penting tak salah dimata masyarakat dan agama. okeh? personal opinion tentang sis MARIA ELENA. dia sangat sporting, friendly, kelakar (obvious) and aku rasa bila dia cakap part serious hati dia mudah tersentuh. well.. itulah perempuan. dan kita bangga dilahirkan sebagai perempuan kan. :)







so, jom lah gather lagi, still... kat uitm shah alam. this week. sponsor kata lebih banyak kejutan. nak tahu kenalah pergi. hehe.. 


till meet next entry.