Sunday, 31 July 2011

Alamak, bukan ke puasa sepatutnya makin kurus???!

salam,


macam mana nak kurus? kalau dah buka puasa tak hengat dunia. dah imagine dah raya nak pakai baju ni.


ececehhh.. ayu giteww.. dapat pulak tolong bakal mak mertua kat dapur potong ketupat. terus esok jadik menantu. KahKahKah. surina kalau dah exaggerated macam ni lah.. T___T



tapi itu bukan isunya. isunya dah imagine nak pakai baju feeling-feeling kurus ni tapi tak dapat sebab buka puasa lupa diri. pergi bazaar Ramadhan juling mata tengok kuih, nasi ayam, murtabak daging, ayam percik.. sluurpppp!! beli, beli semua!! syaitoonirrajim dah tak ada. jadi itu hanyalah nafsu semata-mata. azan baru nak berkumandang, dah mencekikkk. solat terawihh? lupakann.. terbongkang sudahnya.



jadinya para muslimin dan muslimat semua, let me kenalkan LACTOLITE yang menjamin kesihatan perut hangpa semua. puasa, puasa jugak, perut still kena jaga kan? kan? kannnn?? 





Kebaikan Lacto-Lite

1) Lactolite dpt bantu singkirkan toksin dalam badan
2) Tingkatkan metabolisme dan mempercepatkan proses penurunan berat badan

3) Menggalakkan pertumbuhan bakteria baik untuk perut

4) Membantu dalam penghadaman dan bertindak mencegah sembelit




ehhh... boleh turunkan berat badan lahh.. instead you guys ambil supplement yang tiga enam ratus semata-mata nak perut flat... kenapa tak cuba Lactolite. lagi-lagi nak puasa ni... plusss.... elok minum waktu perut kosong. apa lagi. time sahur lah. :D



Since Lacto-Lite ni dalam bentuk serbuk :
  • Larutkan sahaja dalam ke dalam 200ml air suam (nak mix dengan jus buah-buahan pun bolehh)
  • Kacau dan terus minum
  • Elakkan penggunaan air panas


ini adalah peminum Lactolite tegar yang aku nampak sendiri badan ramping dia. tak sangka langsung dia pernah gemuk? rahsia nya? she just take Lactolite everyday... and corset Premium Beautiful tuhh.. pergghh.. superbb!!!



 credit to : Aiesya



cubalah... nak tahu lagi detail?? just give me a call... text pon bolehh.. *wahhh.. surina nak bagi nombor dia lah pulakk.. kih3..



upss.. pasal Lactolite dan Corset je tahu.. tak mahu gatal-gatal... *statement perasan.




Surina :  013-6386401




yeayyy!! insyaAllah, boleh pakai baju yang dimpi-impikan... :D



p/s: lelaki perut buncit pun tak cool lah! bhahaha...






till meet next entry.