Saturday, 30 July 2011

Hanya beberapa minit. Perrrghhh!!!

salam,



tak puas hati betul aku tengok profile cik kak ni. baru berapa minit upload je gambar semua orang like gambar dia. dan setiap kali refresh bertambah lagi orang like. bukan satu dua, berpuluh-puluh. apsal tah?? lawa sangat ke? 








okay, memang cantik. dan aku pun salah seorang yang mendermakan like kepada beliau. peace HELIZA HELMI. muahahahahaaa..



good job Heliza. takpayah pun nak dedah sini sana nak masuk market artis. upssssss!!!



siapa ni tak kenal pun? lalala~








p/s: muka aku pun lebih kurang je muka Heliza, tak ada orang like pun?? KahKahKah. *lempang lepastu pengsan. 





till meet next entry.