Sunday, 3 July 2011

How Do I Look In My Skirt Contest.

salam.


okeh, baru berpeluang nak masuk contest ni sebab dah jumpa gambar pakai skirt. bhahaha.. nasib baik tarikh luput contest belum berakhir. dok korek-korek album. haa.. jumpa satu. satu je? ceyh.. alah.. cuba nasib je ye dak? bukan susah sangat pun nak masuk. letak gambar je pakai skirt. hehe



anjuran Kak Aisyah. dia mahu bagi skirt hand-made by her! aww.. suka!




terma dan syarat.

  • follow her blog
  • jerit kat shoutbox cakap kita join contest
  • letak gambar kita pakai skirt dimana kita sedang bergumbira memakai skirt itu.



saya letak gambar ni jelah sebab saya cuma jumpa gambar ni. KehKehKeh. 


abaikan pakcik dibelakang. dia tiada kena mengena. dah macam lady boss. muahaha.. actually we all baru balik teater waktu ni and of course i'm happy because i went with him. :) plus, he loves to look me in skirt.



pelik lah tak jumpa gambar lain. mana tah. cuba nasib jelah walaupun peluang tipis. bhahaha.. 


  • after joining, post your link entry at her comment box.

DONE!


jom join kawan-kawan.


cop! tarikh luput 6 july ni. sempat lagi.






till meet next entry.