Friday, 29 July 2011

Kisah abang tahan nafsu dalam bas.

salam,



pagi tadi Kajang hujan lebat.  tersangat lebat sampai aku sengaja melewatkan kehadiran aku sebab nak sambung tidur. *bahagia.


lepas tu tengok dah pukul 7, menggelabah siap tapi sampai-sampai je bus stop, bas terus terpacak depan aku. pernah tengok JUST MY LUCK ? okay tiada motif disitu..



dan kami semua dalam bas harungi jammed dengan begitu tabah. bukankah sedap jika sambung tidur je tadi. menyesal. T___T



dah la sesak dengan basah-basahnya lagi. sampai sahaja di satu bus stop itu, tempat dirahsiakan *padahal tak ingat masuk seorang gadis.. sangat sexy okayyy.. kalah kau nyahhh... badan okay lah.  jealous jugak aku tengok  *tangan didada mata ke atas mulut terjuih.


dia pakai baju tak cukup kain tu. mak aihhh.. aku punyalah sejuk berlapis-lapis. aku agak dia warganegara asing sebab muka dia pelik. tapi cantik. putih gebu. how you expect that? sesak, hujan, sejuk, perempuan sexy depan mata? aku tanya lelaki lah.. perempuan cool je kot? bhahaha... 



aku mengantuk sebenarnya dalam bas tapi sejuk gilesss plus berdiri pulak tuh dan seperti biasa aku suka perhati orang. aku nampak seorang lelaki lewat 30-an sebelah gadis tu. muka dia gersang je tengok perempuan sexy tu. muahahaha... dia dapat side baekkk punya pulak tuhhh....








dia perasan yang aku perasan dia tengah skodeng dada perempuan tu, dia terus pandang tempat lain. dia try lagi tengok benda separuh terjojol tu. rezeki di pagi jumaat. aku geleng-geleng je tengok. nak salahkan siapa? lelaki tu ke gadis tu? walaupun aku perempuan aku salahkan gadis tu. dia yang bagi orang hadap dada dia. aku pulak yang naik segan. 



haihhh.. rezeki abang lahhh... puas dia curi-curi tengok taknak bagi aku perasan. sandar-sandar kat tiang la, jeling-jeling, duduk tepi sikit, buat-buat menguap, macam-macam lah cara. tergelak aku tengok.hehehe..



entah dapat fokus ke tak abang tu kat tempat kerja ekkk??? KehKehKeh









p/s: tak ada lelaki handsome pulak hari ni nak cuci mata... ;p