Monday, 11 July 2011

Mengamuk kerana Bersih. Adeh!

salam.


morning all. lately ni asyik sibuk pasal Bersih sampai mak aku nak balik Sungai Buloh yang 45 minit tu terus jadi 5 jam. baik kitorang balik Johor. ceh! roadblock sini sana. kalau orang jual air dari kereta ke kereta tu, dia dah kaya raya dah. muahahaha.. haus giler kot?




actually aku malas nak campur aduk benda ni dalam personal blog aku tapi kalau dia dah datang main-main parang tak kan aku nak biar? hadoii..





pada petang yang damai...












bersih sudah kawasan rumah. budak berdua itu langsung tidak membantu. sekian. harap maklum.



muahahaha...




credit to: