Saturday, 16 July 2011

Our First Wedding Reception.

salam.




sampai sudah ke pertengahan bulan Sya'ban. bulan depan puasa okay. hari ini tutup buku. bukak buku baru. banyak merah ke biru dalam buku kita tu kan? *muhasabah diri.



guys, how you overcome situation when you feel awkward with someone just because he/she did something wrong without realize it? bapak aih.. panjang noo soalan. ini iklan semata. aku tengah fenin plus tension.




experiment aku sendiri kalau tension memang aku tetiba jadi seorang peramah. aku tegur semua orang. sampai ramai yang dok pelik. apa? salah ke aku tanya khabar? T__T




ataupun aku tengok gambar si dia. tapi kengkadang tengok buat sakit hati lagi adalah. bhahaha.. baru aku teringat aku ada pergi Indonesian Wedding dengan munzir baru-baru ni. dan aku baru perasan itu wedding reception pertama kami pergi bersama. 




haku dah la selekeh tak hengat sebab malas betul nak mekap-mekap bagai. rumah sejengkal je. actually kena paksa dengan makngah aku. munzir pulak kena paksa dengan aku. mula-mula dia degil juga taknak ikut. muncung sikit je terus ambil tuala pergi mandi. KehKehKeh. 




 ha.. buat muka!  penat aku buat pose comel. cis!





permai indah kampungku. tapi dimonopoli indonesia. diorang punya kedai besar-besar. kau hado?




tadaa! kemain over pengantin hari tu. berarak bagai. anak tauke kedai lah katakan. yeke?  aku pun tak sure. ;p




sempat bergambar dengan pelamin jawa diorang.




ni baru sikit je ni. kau tak tahu dia buat goyang inul malam-malam siap dengan bunga api bagai. 




munzir: bunga api tu untuk ena tau. abang bayar diorang tadi.
surina: sayang ... that was soooo shweetttt!! *tangan didada mata pandang atas mulut terjuih. bhahaha.





ni muka yang taknak pergi sangat tu? cehhh... dah la aku tak dapat ayam. 
T__T

apa-apa pun SELAMAT PENGANTIN BARU untuk kamu berdua ya. moga kekal ke akhir hayat donggggg~





p/s: Allah sometimes gives and sometimes takes. He is sometimes pleased and sometimes displeased with our deeds. Whether a thing is beneficial or harmful to us, remain firm in our belief and remain thankful to our Creator.





till meet next entry.