Saturday, 2 July 2011

imam muda vs kilauan emas

salam.



imam muda

versus



kilauan emas




hadoi.. semalam dua rancangan ni bersiaran serentak. macam kelakar pun ada sebab lepas tengok IMAM MUDA tengok KILAUAN EMAS pulak. lain sungguh pendekatan.


satu ke arah keagamaan , satu lagi ke arah hiburan. aku prefer imam muda lagi of course. tapi semalam dah final. sobss..


by the way, mabrouk IMAM MUDA HASSAN sebab berjaya merangkul gelaran IMAM MUDA UNGGUL 2011. bujang lagi weyhh... saya nak isi borang boleh? KehKehKeh..




sedapnya kau mengaji. Imam Muda Nazrul pun best. rasa macam bulan puasa pula dengar bacaan diorang. hehe..


tentang kilauan emas, tak reti nak komen. tapi aku macam tak setuju sangat rancangan ni. apa-apa lah... layan kan aje.


eh, malam ni ada reunion sekolah menengah. bestnya!!! hooray.. bye nak bersiap.



till meet next entry.