Friday, 8 July 2011

Sekejap je pegang my first salary. :)

salam..


serious beb! too much wishlist to be fulfill. yet, it is just my 3 days work salary. confirm lah habis cepat. tak payah tunggu seminggu. 2 hari je setel! gila kan.



but it really worth. since my sayang pun datang K.L for a week. boleh la belanja dia dan adik beradik juga cousins tengok transformer. semoga kamu-kamu semua happy ye. sorry lah saya tak dapat belanja 3D. over budjet! hehehe... 



well, i also pass my JPJ test! alhamdullillah... i am so grateful to have him congrats me face to face. :) mak aihh.. bertambah-tambah sayang aku kat dia. lepas ni saya pula yang drive okeh. awak duduk je diam-diam kat sebelah. ;p



- LULUS JPJ
- DAPAT FIRST SALARY
- DAPAT SAMBUNG DEGREE
- MUNZIR DATANG K.L (pun masuk dalam senarai happy ke? ;p)



and i dont want more. celebrating with my family and him is enough. 




so, i don't mind if my salary habis untuk mereka-mereka yang ku sayang. :)




till meet next entry.