Tuesday, 16 August 2011

Berbuka ala-ala Picnic

salam,


setelah beberapa hari berlaku baru berpeluang nak update sebab aku sibuk dengan benda lain. hehehehe.. actually aku baru berkesempatan menunaikan solat sunat terawih baru-baru ini. teruk kan aku? tapi tak apa nama pun sunat 'buat dapat pahala, tak buat tak dapat dosa'. tapi bila lagi nak buat kan. dah la Ramadhan datang setahun sekali. *hari-hari kena perli dengan munzir sebab konon-konon tak sempat. NgehNgehNgeh. saya tak sengaja lah awak. 



so, hari sabtu tu bergegas ke Putrajaya kami Iftar kat sana. bentang tikar semua dengan gigih seperti mahu berpiknik. ramai juga yang buka ala-ala garden piknik macam tu. Actually ni geng diploma aku punya plan. dia tahu aku asyik buat alasan je tak sempat, hari tu bukan takat sempat, memang wajib solat. KehKehKeh. hujan tak hujan, redah je.




haa.. tu teruja tak hengat beli macam sepuloh perut nak telan. tapi memang sepuluh pon. Muahahaha.. serious best, lama gila tak jumpa. siapa yang tak pergi tu silalah jealous menangis tutup muka dengan bantal malam ni



maghrib, isyak, terawih kat Masjid Besi, Putrajaya. not bad jugak canggih masjid dia. terimalah pantun dua kerat ikhlas dari lubuk memancing hati aku. 
aku first time jejak, so macam batak. 
muahahahha!!! 



budak ni kena warning sebab melalak tak habis-habis. aku nak kusyuk tahu tak? eishhh!! mungkin budak ni baru lepas clash dengan pakwe dia kat arab tu. sebab tu dia jahanamkan handphone dia. HakHakHak. 



aku ni kalau ada aktiviti yang melibatkan kengkawan kelas aku, memang aku hanggkut je diorang ni. hari tu pergi Broga pun aku hanggkut jugak! hehehe.. sampai semua orang dah kenal adik beradik aku. tak boleh menyamar lagi.  T___T



tapi bagus jugak aku bawak sebab boleh jadi cik kak tukang gambar yang over. orang dalam gambar rilek je posing sopan-sopan ayu giteewww. engkorang tak tahu yang tolong tangkap gambar ni posing kemain lagi. haihhh.. tak faham aku.

ni jambatan dekat-dekat dengan masjid tuh. yang ni tak berapa batak sangat sebab dah pernah jejak. ;p




so, thank ladies dan dua hero for made my day. seronok sangat! nanti ada masa kita buat macam ni lagi okay! :D


credit to:
zul
daoh
haziq
suzie
herlina
im
azira
erma
leyla
pah
kaklong 
dekja



p/s: lepas berbuka boleh la buang lemak kat sini.