Wednesday, 3 August 2011

Upss!!! 'TERdating' pulak dengan one of the hottest husband in Malaysia.

salam,




cuba teka dengan siapa aku dating semalam. munzir? salaahhh.. *pedulik pulak korang dengan siapa aku dating kan? muahahaha.. haa.. meh dipilih dipilihhhh (ala-ala suara pakcik kat bazaar Ramadhan)




ye.. ye salahh lagi... bukan RESHMONU. dah call bini dia tapi tak bagi pulak. kena hantar anak kat nursery. T__T



*Reshmonu pun tak hingin lah keluar dengan kau surina*



actually one of the husband kat atas adalah staff kat Umobile. dah lepak gosip-gosip baru tahu yang dia adalah famous actor dimana bini dia adalah Miss Taiwan. supermodel hot gitewww... *apsal aku tak kenal? T__T giler tak up to date. cis kepada diri sendiri.







and his wife,


Lavin Seow




jadi itulah dia, nak keluar lunch tak boleh, puasa.. jadi jalan-jalan gitu jelah. tak pasal-pasal kena tutup muka takut paparazi nampak. KehKehKeh... okay, imaginasi melampau. padahal keluar bertiga. dating hapenye.. nak kena hempuk dengan munzir? muahahaha...


seronok giler borak and dia sangat fasih bahasa melayu. dia sedang mencari teman istimewa. siapa yang berminat sila pm kepada saya atau eyla.


ciri-ciri:
  • perempuan (taknakgay)
  • melayu sejati
  • manis bertudung

muahahaha... dah jangan cari pasal.



p/s: taip cepat-cepat takut dia ternampak aku post entry ni kat office. nanti dia perasan orang cakap pasal dia. ok bye!