Saturday, 10 September 2011

Mat Sabu? Cukai Topap?? ahhh.. lupakan dulu, nah testimonial Lactolite.



salam,


haa.. seronok kan pergi beraya. almaklumlah setahun sekali. biasalah tu kalau makan tak hengat. time korang makan waktu hari first raya tu ada tak konpius ehhh dah boleh makan ke? aku ada.. sebab dah terbiasa puasa. ececehhh.. so apalagi, back to normal. raya untuk baya-baya kita ni dah habis dah. back to campus!! 



tapi penangan raya kat korang macam mana? album raya dah upload? mesti paling koman ada seratus lebih-lebih sikit kan gambar dok camwhore sana, camwhore sini. tu belum gambar jumpa sedara mara, tangkap gambar formal lagi. *ouchh! terasa. bhahaha. lepas tu update la pulak kat dalam belog. *ouchhh terasa lagi. korang tak terasa ke asyik-asyik aku je?  T__T



ahhh.. persetankan itu semua! muahahaha.. aku nak bagi korang testimonial dari one of customer Lactolite aku. yelah, best makan sedap sedut kolesterol. minuman yogurt ni aku pertaruhkan supaya korang boleh buang segala toksin and all the benda yang tak best dalam perut and actually it helps a lot untuk dapatkan ideal weight. 




for your information, she is my married senior. so, she worried if she gain weight for her wedding reception. so far Alhamdulillah la she lost her weight plus perut dah stabil. and she reorder Lactolite for the second time. :)



kepada sesiapa yang bertanya boleh je order lagi kat aku walaupun aku sudah masuk semester. Busy-busy jugak, tapi customer is always first. lagipun korang just call ke text ke cakap nak Lactolite. pum pang pum pang sampai dah Lactolite tu kat rumah. senang kan? 




my mom pun one of the Lactolite consumer. kembang kuncup hidung dia lepas sorang-sorang dok puji badan dah 'macam' kurus bila datang rumah. plus Lactolite helps kulit muka jadi gebu, tu yang lagi bertambah-tambah senyum nya bila diorang cakap my mom macam adik-beradik je. Hekhekhek. sukalah tu?  oh ye.. baju kurung dia pun dari XL dah jadi M tahu? ko hado? hahaha. gambar dia pakai baju kurung M tu kat adik aku pulak, kalau tak boleh tempek kat sini. T__T sekarang ni sibuk seluar semua dah longgar. pulak~



dan beberapa lagi testimonial mulut-ke mulut ala-ala CPR telah diberikan kepada aku. seronok lah aku dengar. ada yang lagi best dulu tak percaya cakap aku ni suruh orang buang duit. sekarang dia sendiri yang beli dari aku. kenapa entah. =..=' 



tipsss untuk semua ye. if you consume Lactolite ni, drink a lot of plain water okay. 



further information.

013-6386401