Thursday, 22 September 2011

Pukul 5 Baru Boleh Update Semua.



salam,


dah kalau namanya pakai hak orang, kenalah respect the rules and regulations kan? opkosss..opkossss... siapa tak ikut kita sembelih... yang banyak songeh pon kita sembelih *muka kanibal.



dan kalau dah namanya pakai wireless kolej, maka dan bahawasanya haruslah mengikut peraturan dimana facebook yang serba canggih lagi complicated itu hanya boleh dibuka selepas pukul lima! fuhhh... dan selepas pukul lima lah baru boleh update semua. tengok status, stalk orang, muah muah dekat emak dan sebagainya.



hoiiii.. tak ada orang nak seponsor aku berokben ke? *dah la mintak seponsor lepas tu hoi hoi kan? kurang diajar budak nih. T__T



tapi yang penting blog masih boleh dibuka secara berleluasanya. so, no hard feeling mr. facebook. you are getting worst right now. you punya tagged picture gedabak meyhhh.. jerawat semua nampak. malu i tahu! tapi i masih menggunakan you sebagai laman sesawang supaya semua orang fikir bahawa i masih hidup. muahahaha..



*ngantok oh tunggu pukul lima*



p/s: waktu post entry ini, jam dah pukul lima dah. okbui!