Friday, 28 October 2011

In a Relationship....... again!



salam,


tajuk tak boleh bla macam playgirl gile ahh.. Miahahaha.. i am used to be 'that' girl tapi itu dolu dolu punya cerita maa... malas lah nak bukak buku lama. semua menyakitkan hati je. Hahahaha.. kau hado? okay tipu je. pe barang playgirl. aku nerd wehh NERD! 



korang mesti dah baca kisah konvo aku yang gumbira itu kan kan kan? #please lah cakap dah baca. tapi korang tak dengar lagi kisah konvo aku yang menyayat hati. is that a right word to describe? hehehe... menyayat hati lah sangat. actually waktu aku keluar je dari dewan gedabak itu, haruslah menuju terus ke sanak saudara kaum famili gitu. adakah ini menunjukkan ini adalah entry combo versi ketiga aku? begitulah nampaknya. 




aku actually single waktu combo hari itu. maklumlah tak ada boyfriend. entry semua keluar yang meroyan royan semua itu kan. ramai juga yang pelik apakah yang terjadi tapi aku sendiri tak tahu nak explain. munzir? kitorang tak pernah bergaduh apatah lagi tarik-tarik rambut. errr.. belum pernah lagi. tapi dia tak contact aku for a few days. five days to be exact. sampai hati dia buat aku macam ni sedangkan hari gembira aku bakal menjelma #wahh gitu bahasa melayu kau. 



untuk melupakan beliau kejap, mulalah sifat keji aku keluar tanpa diminta. Muahahaha

korang tahu tak ada sekali tu masuk berita anak sepupu sepapat red indian terlepas tu? budak ni lah. =.='




ye ye kawan aku tak habis habis gelak kan ke-ugly-an aku ini. aku redha je. tapi itu bukan lah isunya. isunya lepas aku cemolot cemolot dengan semua orang. aunty aku suruh pandang kat sebelah. MUNZIR! aku dah tak tahu nak react apa dah. guling-guling aku menangis kat situ. #okay tipu lagi. aku menangis sopan sebab aku tak sangka dia datang. terharu, speechless, kuang asam, marah, geram, rasa nak bunuh orang semua bercampur baur. Muahahaha!




inilah budak yang telah buat aku single lima hari. ciss!!

tengoklah muka tak bersalah je. T__T


aku bab bab terharu ni benda pertama kepala otak aku suruh buat ialah menangis. aku dah rasa macam masuk realiti show 'wakenabeb' pulak waktu ini. cis cis dan cis lagi. 



senang ceritanya diorang ni saja nak mengenakan aku. munzir ni pun satu. dia tahu aku sayang kat dia so aku tak boleh nak marah dia lama- lama. Hekhekhek. setakat sekali dua tumbukan padu kat perut tu dia dah biasa dah. so, we are in relationship again. seronoknya seronoknya wee~ #joget makyong





terima kasih sebab datang waktu konvokesyen saya ini. i know you will make it for me. kan kan kan... walaupun setelah lama saya ditinggalkan sebegitu rupa. sobsss...





so, i guess that was my very best part ever. and i guess this is also my last version of convocation. tunggu combo waktu degree pulak. with the same guy and our mysterious relationship. Hikhikhik.




p/s: budak, i love you okay. jangan tinggalkan saya lama-lama. nanti mata saya bengkak macam panda awak dah tak kenal saya kang susah.




bye!