Thursday, 20 October 2011

Nak Comel Secara Otomatis?



salam,


baiklah kawan-kawan. untuk spesies manusia yang tidak berapa comel hanya cun seperti saya ini, haruslah membuat keputusan yang bijak dan berfikir secara terburu-buru bagaimana untuk menjadi comel dengan cepat. siapa yang telah sedia ada comel pula boleh jadi double comel. tak ada masalah pun. nanti bila orang puji cakap lah 'ehhh.. mana ada comel biasa je ni..' #heh.. hipokrit sungguh! cuba berterus terang macam aku ni 'ehhh.. yeke comel? yeke yeke? ehhh terima kasihh' #ulang sampai orang muntah.




dapat idea? nah hint!




huahahahaha... Kehkehkeh!! gelak macam awekku bukan pontianak kejap. sorrylah, actually aku ni baru je terjerumus dalam brooch brooch comel ini. #ye aku sedar brooch tu je yang comel. tu pun sebab kawan aku dok rajin layan aku punye cekadak sebab aku tersangatlah memilih orangnya. nak beli benda kecik macam ini pun dekat satu jam. last-last aku kena lah beli satu dua, kalau tak maunya dia hentak kepala aku dengan penyapu lidi. 



kau tak beli siap kau!! aku agak gentar dengan amaran begitu



so, senang je.. letaklah brooch munge-munge chenta ini kat tudung engkau. kan dah comel! ramai orang nak puji tadi tapi takut aku perasan, diorang pendam sahaja niat dihati. Hakhakhak!!


curi gambar cukur kening jap, ini tanpa munge-munge chenta. 



dan selepas pakai brooch munge-munge chenta, kita dah boleh start goda abang-abang perot boroi dan muncet di tepi-tepi jalan. #dasar penggoda murahan! jangan tiru aksi ini.


pura-pura lah comel walaupun ketika itu tiada siapa layan kita. T__T ni semua simptom lepas menjadi single lah ni. desperate tak tentu hala. =.='




rasa sakit hati ke sebab korang dah tahu benda alah ni lama dan dah ke arah fesyen baru pun aku baru terhegeh-hegeh? Muahahaha. 



*brooch tersebut telah pun di'pattern' kan, segala bentuk plagiarism adalah tidak dibenarkan sama sekali*



ok bye! XD