Sunday, 23 October 2011

Siapalah Kita Nak Tunggu Orang Yang Perfect.



salam,


kalau benar lah begitu, memang sampai bersawang lah tengkorak kau. 





kan perempuan yang baik untuk lelaki yang baik, dan begitulah sebaliknya. kalau kita dapat yang baik, bolehlah kita perasan yang kita ni baik. Muehehehe. tapi baik tak sepertinya perfect. There is no perfect human, girlssss! don't wait for nothing! tu je aku nak cakap sebelum tidur ni. hati aku memberontak nak jugak post something untuk santapan mata korang. #itu pun kalau korang baca lah belog aku  nih.






okbye!