Wednesday, 26 October 2011

We Were Graduating! :)



salam,



adakah aku mengambil masa yang agak lama untuk menghapdet belogku ini? bukan apa, aku baru je lepas mentungkus lumuskan diriku ini dengan set combo A + combo B. agak tunggang langgang juga hidupku dalam seminggu ni. macam-macam nak fikir. aku bajet nak kahwin nanti aku nak lantik wedding planner jelah. combo yang cinonet ni pun aku dah sakit kepala. Hekhekhek. but it worth. i am sooooo glad when everyone congrats me. and i am soooo happy when my parent proud of us. us? yes, we were graduating!! yabedabeduuuu!! jom cikedaut bebeh!




anak Rashid & Maria.


actually ada 4g gamba konvo aku dan kakak aku. batin aku menjerit-jerit suruh tunjuk semua tapi lahiriah aku mengatakan itu semua riak semata mata. Muehehehe.. aku ni pulak pemalas benor nak upload dekat facebook. semua orang pun graduate sekarang, nanti album aku dipandang sepi. baik aku upload kat belog je ye dak? =.=' so, siapa yang tengok maknanya dia ada effort nak tengok bukan sengaja tertengok kat news feed. keji tak keji cara otak aku ni berfikir? Muahahaha. dah, jom cikedaut lagi.












gembira lah. seronok. semua perasaan positive bercampur baur. ada satu je negative. kaki aku melecet teruk sebab one of the condition nak hambek ijajah kena pakai high heels. aku dah la bertahun tak pakai. setakat setengah inci aku boleh tahan lagi tapi lebih dari tu, kaki aku tak sanggup dah. ni tengah merana lah ni terenjut-enjut jalan cam tempang. tapi muka masih macho. adeh. T__T



by the way, abah aku suruh jugak letak kat facebook. baiklah. aku akan berusaha walaupun nak upload guna wireless ni cam cipot babi comel. teehee.. so, diploma dalam genggaman. degree pulak menanti. i am focusing with my study right now. blogging blogging ni laghah je ni. Muahahaha. tak ahh memain je. i'm just sharing my happiness. pap pap oley!! 



okbye!