Friday, 4 November 2011

Ingat mulut muncung tu comel lah???


salam,


wahahahahaha. okay lah. memang aku tak berkenan mulut muncung-muncung kalau nak berposing nih. sakit hoi mulut macam kremm je urat saraf. tak faham aku haihh.. *padahal envy giler sebab bila buat tak comel. bhahaha. ahhh persetankan itu semua. persembahkan.






comel jugak beruk itu. ehh lebih kurang lah yang kat sebelah dia tu? =.='



ada lah satu belog perempuan ini aku jenjalan waktu blogwalking. okaylah juga belog dia tapi tak terasa nak follow pun. tapi mak aihhhh.. hampir ye hampir semua gambar beliau dimuncung-muncungkan. erghhh. sorry to say but adik, sangat tak comel okay. sangat. tolonglah. betul ni ahkak tak tipu. lagi-lagi bila adik camwhore dari atas sambil memuncungkan mulut giteww.. sangat lah tak sesuai.



hanya satu sahaja ciri yang layak memuncungkan mulut iaitu muka seperti aku eh sorry salah. muka macam korea ke jepun ke. pondan maknyah sila abaikan. bapok apatah lagi.




so, be natural. i like just the way you are. ececehhh..



aku ada satu gambar aku serupa beruk diatas tapi segan lah nak post sebab comel bebenor. Muahahaha. sendiri rasa nak maki lagi adalah. Kehkehkeh!



okbye