Monday, 14 November 2011

Maafkan Aku.

salam



well well well, hari ini gara-gara bekalan air terputus kat college, terpaksa lah aku skip satu kelas pagi. sadis sadis. baru je bangun tidur tadi aku doa supaya kembalikan semangat belajar aku setelah cuti seminggu yang memang hampeh lah nak belajar kan. memang aku doa sungguh sungguh buang syatonnirojim yang ada kat kepala hotak aku ni. aku ingat balik tujuan aku datang sini. aku tengok balik apa yang aku tulis kat softboard. 10 minit jugak lah muhasabah diri sendiri yang hilang tumpuan sekejap. last-last tak ada air! potong stim betul lah!! 



kang aku insist nak pergi kelas ada pulak yang dok tutup tutup hidung. malu lah saye macam ni. penat kaver cun tapi badan bau longkang. fuh fuh fuhhh. okay over lah bau longkang kan, bau sardin busuk lah. Hikhikhik. tengok kan dah hilang kredibiliti aku sebagai pelajar belum ponteng. haihh. -.-' 



jadi, lagu ini khas untuk lecturer yang menanti kedatangan ku ke kuliah. Muahaha. tapi sir, you ambil tajuk je okeh. lirik dalamnya saya nak tujukan kat orang lain. maafkan aku.




sekaligus lagu ini telah membuatkan aku rindu kepada cousins aku abanglong dan piah. :( 


thats all.