Monday, 21 November 2011

Mata Panda.


salam,


aku rasa macam ohsem sebab tak update untuk beberapa hari. otak ada gak bisik bisik hari tu 'oi update belog dowhh' tapi aku tak pedulikan. aku buat dek je sebab baik aku tidur. paling koman pun aku blogwalking sebab aku taknak miss satu pun entry orang-orang yang follow. :)



assignment datang secara berjemaah. aku terpaksa bersengkang mata siapkan tapi tak capai target pun. banyak sangat setan kejam yang mengganggu lagi-lagi setan diri sendiri. ouchh!! tapi weekend aku berjaya aku rasa. aku kena pergi program 1citizen. sangat mengganggu weekend aku yang indah ini. walaubagaimanapun, aku lulus! tak sia-sia weekend aku yang indah ini dihapuskan. Alhamdulillah. :)



dia ada kena hantar poster as a portfolio yang menunjukkan kita dah join benda alah ni. syiokkk woo.. semua orang habiskan berejam jam buat poster ni aku setengah jam je sebab aku malas nor nak pikir. statement aku macam riak la pulak. =.='  tapi perghh.. boleh tahan jugak markah dia. aku rasa trainer aku baik kot. bukan jenis taik idong masin pahit tiga rasa punya. 



ni poster yang aku pertaruhkan.


to be conclude, 1citizen is about how we manage life with technology. our responsibilities, our behavior, do and don't when using technology and so much more. first-first tak payah cerita lah, bosan sungguh, tapi bila lulus je senyum sampai ke telinga. cepat betul berubah hati. T___T




oleh kerana itu, wujudlah mata panda. begitulah ceritanya. paham tak? grrr...




p/s: baru nak perasan cantik, tapi bila sampai tang mata je terus huduh. sadis sadis. T___T



okbye.