Wednesday, 2 November 2011

Sweet nye alahai..



salam,



sedang sibuk mengadu itu ini dengan buah hati sambil berselubung selimut kerana kesejukan, pintu bilik kene ketuk. ohh roommate balik lah tu. she respect me whenever i on call. so, sambunglah membebel tanpa had. ingat nak take a nap kejap lepas tu sambung buat assignment tapi lari pula kejadahnya bila dengar suara sakit tekak munzir. T__T sambil-sambil borak tu ambil lah semangat kejap. masih mengabaikan roommate yang baru pulang.




KACHAAA!! roommate bukak selimut. dia nak pinjam aku punya ampaian sebab ampaian dia patah sudah. aku bagi jelah isyarat boleh. apa ada hal ye dak. hambek je hambek. bukan orang lain. nak sidai apa? dari sebesar-besar barang sampai sekecik-kecik barang aku bagi. lepastu dia bagi isyarat lagi nak sidai kat tingkap aku. aku thumbs up je dari dalam selimut. #maksudnya boleh lah tu. then dia bagi isyarat lagi beg aku nak letak kat mana. aku bagi isyarat alihkan je. tapi dia insist. last-last aku bangun jugak alihkan sendiri.




tiba-tiba..
















wee~ ada chocolate atas meja. 

haruslah bergambar kenangan di atas buku calculus. =.='




surina: apakah ini nye pon adoi?

roommate: untuk you lah, you kata nak chocolate petang tadi. i belikan lah. Hekhekhek.

surina: alaaa.. bencilah you ni. i kata best kalau secret admirer yang bagi. ni you? alaaa.. hancur harapan.

roommate: ohh.. salah ehh? #muka pending




wahahaha... banyak cekadak betul. dah habis sweet dah dia nak bagi aku cekelat. siap surprise-surprise lagi. munzir yang masih berada dalam talian diabaikan. Kehkehkeh. well well well, i'm blessed to have her as my roommate. pergghh. sengal dia kalah kakak aku wa cakap lu.





oh by the way, meet my Sarawakian Roommate, Nur Ammalia Abdul Razak


sorry sorry terbagi gambar yang tak senonoh. salah ni. ada lagi ada lagi.





okay give up. tak jumpa. memang semua gambar tak senonoh je yang ada. T___T




plus, kalau aku sakit yang terguling-guling tu, dia sapu kaki aku dengan minyak angin, pakai kan aku setokin jari geli-geli, serve lunch dinner aku semua dan sebagainya. how sweet she is. tapi satu jelah, kalau dia dah speaking Sarawak dia, haram jadah satu pun aku tak faham. 



malam menjelma...




roommate: goodnight sue. have a nice dream.

surina: i wish that too. goodnight to you too. i know you don't dream so just have a nice sleep.

roommate: i love you sue. #muka lesbian

surina: erk! i love you too. if tomorrow you lying beside me, i'll kick you and kerat you sampai tujuh kali masuk beg.

roommate: Muahahahaha. okay, Assalamualaikum. :)

surina: Wa'alaikumussalam. :)





punyalah banyak dialog sebelum tidur. adeh!




p/s: best kan dia? wee~